Veritabanını geniş kitlelerle paylaşma yoluna giden KONDA, etkileşimli veri görselleştirme sistemi KONDA İnteraktif’i kamuoyuna açık hale getirdi.

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, KONDA olarak her bireyin, aktörün ve kurumun toplumsal yapıyı anlaması gerektiğini düşündüklerini belirterek, “KONDA Barometresi kapsamında 8 yılda 85 araştırmayla 230 bini aşkın kişiyle görüştük. Siyasetçi, yatırımcı, finans uzmanı, holding yöneticisi, bürokrat, akademisyen, medya mensubu veya teknokrat; her kesimden herkes için verisi ve sözü olan KONDA Veri Ambarı’nı oluşturduk. Biz bu verileri kullanarak, başta abonelerimiz olmak üzere tüm kamuoyuna analizler ve yorumlar sunuyoruz. Ayrıca, araştırmaların veri setlerini de web sitemizden paylaşıyoruz” dedi.

Etkileşimli veri görselleştirme sistemi KONDA İnteraktif’i (interaktif.konda.com.tr) kamuoyunun incelemelerine sunan KONDA; olabildiğince çok bilgiyi, uygulamayı ve raporu kamuoyu ile paylaşmayı, verilerini akademik kurumlara, üniversitelere ve ilgilenenlere açmayı hedefliyor.

Kaynak: mediacatonline.com

0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

®  2024 Araştırıyorum 

Düşünceler

Paylaşmak istedikleriniz mi var?

Gönderiliyor

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?