5 yıl içerisinde bizi ne bekliyor?

Markalar ve Tüketiciler, ezber bozan trendlerin iş hayatını önemli ölçüde etkileyeceğini kabul ediyor. Peki 5 yıl içerisinde bizi hangi gelişmeler bekliyor?

Publicis Media Business Transformation Predictor, önümüzdeki beş sene içerisinde iş hayatının nasıl dönüşeceğine ilişkin 1.800 tüketicinin görüşlerini ve 750 yöneticinin tahminlerini toplayarak bizler için bir gelecek tablosu çizdi. Bu çalışma, kesintisiz alışverişten paylaşım ekonomisine kadar birçok iş kategorisine uzanan 6 “Disruption” (ezber bozan) trendin etkisini öngörüyor.

Hangi metodolojiyi kullandık?

The Business Transformation Predictor, bu çalışmayı pazar tahmin metodolojisini kullanarak hazırladı. Bu metodoloji, tüketicilere ve yöneticilere belirli bir trendin bir kategorideki gelecek etkileri üzerine bahis oynamasını sağlayan borsa benzeri bir oyun metodudur. Buna ek olarak, hem tüketici hem de C seviyesindeki yöneticilerin görüşlerini toplamak için ayrıca geleneksel anket de kullanıldı.

“Disruption”nın ana akım olacağı 5 yıl içerisinde sizi ve müşterilerinizi neler beklediğini görmek için raporumuzu linkten inceleyebilirsiniz.

Publicis Media Business Transformation Predictor Report

0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

®  2024 Araştırıyorum 

Düşünceler

Paylaşmak istedikleriniz mi var?

Gönderiliyor

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?