ECHO Summit, Deloitte’un içerik desteğiyle tasarlanırken, dijital bankacılık uygulamalarıyla öne çıkan Yapı Kredi Bankası zirvenin ana destekçisi. T.C. Ticaret Bakanlığı, TÜBİSAD, TÜRKONFED ve Etid’in de destek verdiği zirvede BluTV, Burger King, Boyner, Evyap, Facebook, GittiGidiyor, Google, Palo Alto Networks, Papara, P&G, Sephora, Sertrans Logistics, Shopi, Tchibo, TV Ekstra ve Vestel gibi e-ticaretin usta oyuncuları birikimlerini paylaşacak. ECHO Summit’in yayın sponsorluğunu Türkiye’nin en iyi haber uygulaması seçilen ve aylık 1 milyonu aşan aktif kullanıcısı olan Bundle üstlenecek. İletişim destekçileri arasında HÂUS İstanbulFM Data İletişim Danışmanlığı ve Sistem 9 da yer alıyor.

İki gün sürecek zirvenin moderatörleri ise Deloitte Danışmanlık Lideri Hakan Göl, Deloitte Digital Şirket Ortağı Özlem Yanmaz, Deloitte Siber Risk Hizmetleri Lideri Uğur Kağan Dinçsoy, Deloitte Danışmanlık Kıdemli Müdürü Fatih Taşkın, Deloitte Danışmanlık Müdürü Gizem Saydan ve Deloitte Danışmanlık Müdürü Bahar Bağatar olacak….

20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşen zirve, Marketing Türkiye web sitesi ile YouTube, Twitter ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

E-ticaretin en iyileri ödüllerine kavuşuyor

Zirvenin sonunda; halk oylamasıyla belirlenen, müşterilerine değer veren ve onlara en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformları açıklanarak, ECHO Awards’de ödüllerine kavuşacak. Jürisinin halk olduğu oylamada, 38 kategoride en başarılı e-ticaret siteleri belirlenecek. Süreç bazlı değerlendirmedeyse; kullanım kolaylığı, estetik tasarım, ürün çeşitliliği gibi süreçlerdeki başarılarıyla öne çıkan marka ve platformlar ödüllendirilecek.

ECHO Summit’te neler konuşulacak?

1. Rapid Commerce
2. Consumer Shift
3. Customer Acquisition
4. Content Marketing
5. Customer Retention
6. Innovation
7. Dijitalleşmede Öncü Olanlar
8. Yeni Nesil Perakende
9. Güncel Lojistik Çözümleri
10. Veri Güvenliği
11. E-ihracat

0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

®  2024 Araştırıyorum 

Düşünceler

Paylaşmak istedikleriniz mi var?

Gönderiliyor

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?