Ipsos Türkiye’nin düzenlediği etkinliğin bu yılki teması “Olmak ya da Olmamak”.

Ipsos Türkiye tarafından her yıl düzenlenen ve araştırmanın gelişimine odaklanan Araştırmada Yenilikler Konferansı, bu yıl 1 Haziran tarihinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek. Hibrit olarak düzenlenecek etkinliğe dileyenler online olarak da katılabilecek.

Ipsos CEO’su ve Konferans Başkanı Sidar Gedik, bu yılki teması “Olmak ya da Olmamak” olarak belirlenen etkinliği şu sözlerle değerlendirdi: “Şüphesiz ki pandemi; ekonomiden siyasete, eğitimden tüketime kadar hayatımızda birçok şeyi değiştirdi. Geçtiğimiz bu iki yıl boyunca eskiden alışkanlığımız olmayan birçok şey yeni normalimiz oldu. Hayatlarımızı derinden etkileyen karantinalar ve kısıtlamalar, tüketici davranışlarında da önemli değişikliklere neden oldu.  Bu türbülanslı dönemlerde her alanda hayatta kalma, varlık-yokluk mücadelesi modundaydık. Pandeminin hafiflemesi sonrası yaşanılan ekonomik dalgalanmalar ve Ukrayna-Rusya arasındaki savaş tüm dünyayı etkisi altına aldı. Ve bu hayatta kalma mücadelesi hem bireyler hem işletmeler için halen devam ediyor. İşte tüm bunlardan yola çıkarak; Araştırmada Yenilikler Konferansının bu yılki teması ‘Olmak ya da Olmamak’ olarak belirlendi.”

Konuşmacı ve program takvimi ilerleyen günlerde açıklanacak olan etkinlikte; çalışan deneyimi, tedarik zincirinin etkileri, sürdürülebilirlik, ürün inovasyonu, kullanıcı deneyimi, metaverse’ün geleceği gibi çok çeşitli konulara uzman isimlerin perspektifinden bakılacak. Konferansta aynı zamanda; pandemi, savaş, enflasyon vb. gelişmelerin bireylerin tutumlarına ve tüketim davranışlarına nasıl yansıdığı da özel bir panelde tartışılacak.

13 yıldır gelirlerini sosyal projelere destek olmak için kullanan Araştırmada Yenilikler Konferansı, bu yılki konferansa katılmak isteyenlerin bağışlarıyla Afyonkarahisar Şuhut Fatih Ortaokulu’nda bir robotik kodlama (yazılım ve tasarım) atölyesi kuracak. Atölye, bilişim teknolojilerine yönelik uygulamalar doğrultusunda öğrencilerin yeni bilgi ve teknolojileri üretme, bilişim araçlarını doğru, etkin ve güvenli kullanma becerilerini geliştirmeye hizmet edecek.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara buradan ulaşılabilir.

0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

®  2024 Araştırıyorum 

Düşünceler

Paylaşmak istedikleriniz mi var?

Gönderiliyor

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?